Z muzyki to on nie wyżyje,bo to żadna muzyka,ale jak sprzeda te gacie na lumpeksie,to zawsze sobie trochę dorobi.Widać publiczność była tego samego zdania vo ja.
jego muzyka koło rapu nawet nie stała. Potrafili ściągnąć tutaj KęKę i O.S.T.R.-a, a w tym roku takie coś... Bierzcie przykład z Radomska gdzie wczoraj był Lady Pank czyli zespół, który znają i starzy i młodzi. Dramat. Jedyny plus to Ira i Natalia Szroeder.
Ja nie wieże ludziom to nigdy nie dogodzisz nie e ważne jak było ważne że się coś działo naprawdę super takich tłumów nie widziałam od lat
Biorąc pod uwagę, że były to Juwenalia to koncert miał raczej trafić do młodszych odbiorców, chociaż nie tylko tacy się tam pojawili. Pełny amfiteatr, pełno ludzi za barierkami ale i tak nie dogodzisz. Dobrze, że studenci działają i chcą coś zmienić w tym smutnym mieście bo jedyną atrakcją tutaj dotychczas jest msza w niedzielę?
Średnia wieku nie przekroczyła 18lat to takie fakiry dla małolatów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!